Tuesday, 9 October 2012

Tuto : Cara Nak Buang Word Verification


Hah... Korang mengalami masalah? Nak komen tapi ada word verification. Word verification tu apa?

Ni la word verification. Ada ke orang suka bende nih? Xde kan? So Dyna nak tunjuk cara nak buang bende nih.

Cara-cara bagaimana hendak membuang word verification di comments:-

 
Dyna dah edit dah tu. ^^ ikut nombor bintang yang ada kat gambar tuh je. INGAT! Ikut steps tau. Kang tah pape je jadi.

Lepas tuh, SAVE! Kan dah siap.. Cube suruh orang comment, dah takde dah word verification yang menyemak tu...

Suka? Datang Lagi Lah Lain Kali

2 comments:

  1. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete

Orang lelaki boleh ada 4 bini,
Entah2 kahwin 4 sekali,
Alang2 dah datang sini,
Sila2lah komen sekali.